I WONT TO BE A FORESTER RUN THROUGH THE MOSS ON HIGH HEELS

/Top, Hm/Shorts, ev ett par gammla jeans/armband, Thomas Sabo & Glitter/

Neon

Idag hade vi ingen musik eller kör så vi slutade efter gympan. Då gick jag, Linnea, Alice, Filippa och Ofelia till forum för att äta sushi till lunch och lite senare kom även Vendela och gjorde oss sällskap. Efter lunch stannade jag, Filippa och Vendela kvar en stund och tittade i affärer, då jag bland annat fyndade dom här två skalen från kjell & kompany för 50 kronor styck!

Första Doppet!

Första doppet för i år togs i dag! Idag på lunchen sprang vi iväg ett gäng tjejer med mackor och bakelser för att bada. Var inte helt säker på om jag skulle bada dock eftersom jag har haft ganska ont i halsen i veckan och vill inte förstöra rösten helt inför konserterna, men när jag kom ner till bryggan var det bara att hoppa i.

Me Today

Shorts Vero Moda, Blus Odd Molly
Ja så här såg jag ut idag, det var så himla varmt så jag struntade helt i jacka något som jag inte ångrar! Som ni ser är det några hål på blusen som jag tyvärr råkade göra idag. Den är gjord av väldigt tunt tyg och det blir jättelätt hål men som tur är det lätt att laga med nål och tråd.

When I Grow Up


Pepparsalami


Sitter just nu och äter salami mackor, gud vad jag älskar salami kan inte få nog det är verkligen det godaste pålägget som någonsin har uppfunnits. Om en liten stund ska jag börja på min dagliga dos av no och hemkunskap har prov i båda ämnerna nästa vecka, jobbigt men samtidigt längtar jag eftersom det är dom sista proven innan sommarlovet börjar!

Dagens

Tröja Weekday, Shorts av ett par gamla byxor från någonstans som jag inte vet

Harbour

Tre somriga bilder från Danmark!

Dagens Detalj

Ett väldigt annorlunda och roligt skyltfönster som vi passerade i Danmark när vi var inne i stan.

DANMARK

Nu är jag i Danmark hos min kusin som bor här, det är första gången jag är här och jag tycker redan att det är supermysigt! Vi hörs mer imorgon för nu ska jag sova, godnatt!

INSPIRATION


Trädgårdsbestyr


Igår var det fint och härligt väder så då fixades det lite i trädgården. Så himla skönt att det börjar bli sommar även om det går lite upp och ner ena dagen är det fint och andra inte så fint, men nu är jag iallafall väldigt taggad på att börja använda shorts!

KANELBULLAR

Idag har vi haft gympadag och orienterat, lärt oss vad man typ man ska tänka på i skogen och tränat på att göra upp en eld. Jag sitter just nu med ett kokande ansikte efter att solen har stekt hela dagen och skypar med Alice. Igår gjorde jag kanelbullar eftersom vi ska ha kanelbulleprov på Hemkunskapen imorgon!

INSPIRATION


JOHN LENNON

I helgen köpte jag ett nytt linne och ett par short som jag kommer använda i massor i sommar. Shortsen kommer Vero Moda och linnet från HM.

MAJBRASA


RSS 2.0