ROUND AND ROUND

Har kurat ner mig i soffan framför Helens små Underverk som går just nu på femman, med Kate Hudson i huvudrollen. Bilderna åvan är på Magda i torsdags när vi tillsammans med ett gäng tjejer och Didrik hade knytismiddag, supermysigt med massor med godmat och trevligt sällskap! Mer bilder från det kommer.

STUDENTEN #2


AGNES 2012

Jag är inte på blogg humör just nu som ni antagligen har märkt genom mina uppdateringar, vilket beror på att vi inte har något att plugga till och då skulle man ju kunna tro att jag skulle blogga väldigt regelbundet men istället har det blivit så att eftersom jag har insett att jag kan göra vad som helst så inser jag hur trött jag är så jag ligger typ i sängen och tittar på olika serier och orkar typ inte röra mig, Jag känner att jag verkligen behöver lov nu och vila upp mig och sola, bada och vara med mina nära och kära!  I helgen var jag iallafall i halmstad på Agnes (kusinen) student. Vi åkte bil ner i torsdagkväll och sen på fredag så var det utspring, flakåkning och studentmottagning.

NATIONALDAGEN

Igår började min dag med lite trädgårdsarbete, senare vid elva kom Alice och Filippa hit och myste i gräset med saft och kaka!

MAKE A WISH

Ylva och Magda i fredags, mer bilder kommer
Idag har jag varit på minimaraton och packat påsar och igår var jag på stora maraton och delade ut vätska då regnet öste ner och det blåste hur mycket som helst, det var inte mysigt. Men idag på minimaran så var vädret mycket bättre och det blev till och med lite sol då och då, men nu är jag helt slut efter dom här dagarna så ikväll ska jag lägga mig tidigt!

MUSSE PIGG


//Top, HM
Köpte denna top från HM i torsdags, älskar färgen plus att man ser extra brun ut i den!

RSS 2.0