MITT RUM

under lovet har jag delvis hållt på att fixa mitt nya rum som nästan är helt klart saknar fortfarande några saker som jag ska köpa in.
En prinsessa till världen

I natt föddes Victorias bebis, så himla mysigt!

Daniel berättar att det blev en flicka!

Girl put your records on
Blus från Zara som jag köpte i helgen.

OST & SKINKPAJ


FettisdagenDu är så söt min kära lilla ponny

Idag fick vi äntligen våra datorer, jag är så glad och nu när jag har den så ska jag verkligen börja blogga bättre.
Nu ska jag gå och lägga mig är helt slut i benen efter dansen. Innan jag säger godnatt så tänkte jag visa er dagens outfit, en brun och svart randig klänning med hel svarta armar. Köpte klänningen i helgen när jag och mamma hade en mamma och dotter dag.


"Nu kryper jag till kojs" som Filippa säger

Det gör jag som sagt, men innan det tänkte jag vissa er dagens outfit som bestod av ett par hängslebyxor en rutig skjorta under och till det vita converse (något jag kan säga er inte var så skönt att gå i) Godnatt allesammans, så hörs vi mer imorgon.


ALLA HJÄRTANS DAG

Idag är det alla hjärtans dag så jag önskar er alla en mysig dag med mycket kärlek, pussar och kramar. Själv är jag nu hemma, vi har haft idrottsdag och åkte pulka, grillade korv och marshmallows. vi slutade väldigt tidigt så jag kom hem vid halv ett och sen dess har jag tittat klart på 4 säsongen av vänner.VECKANS TRE

Tre av veckans outfits som jag skulle ha laggt upp under veckan men han tyvärr inte, så det får bli på ett och samma inlägg istället men det går ju bra det med.

Zipper Bag
Behöver en väska där jag kan få ner alla skolböcker och allt annat som man har i en väska och när jag såg denna tyckte jag att den var både praktiskt och snygg. Så kanske att det blir så att jag beställer den och isåfall tror jag nog att det blir från Chapnell.

inuti!

EN LA FOTO HAY

Snart blir det piano och sedan så ska jag hem till Wilma där vi ska laga våran maträtt inför halv åtta hos mig som vi ska ha på hemkunskapen imorgon.

Bild från förra sommaren när vi var på fårö saknar det supermycket, jag vill verkligen ha sommar nu.

Blommor och Blad

Kom just hem efter att ha tillbringat gårdagen och morgonen hos Emilia som har haft tjejmiddag för att hon fyller 15 på söndag, vi hade jätteroligt och mysigt!
Idag ska jag plugga svenska grammatik och no men det blir också lite pulka åkning!
köpte en klänning från HM i Fredags också, somrig och härlig!

RSS 2.0