Cookies & Cream

Efter att ha pluggat matte, no och musikhistoria ett tag nu så är jag supersugen på glass.


Autumn leaves

Magdalena Ernman

Svaret på din kommentar Magda. Jo jag har en systemkamera, tänka sig, det är iallafall en Nikon D5100

carrot

Dagens outfit, man har ju fått höra att man ser ut som en liten morot hela dagen =)sudda sudda sudda sudda bort din sura min!.

Hej hopp snart eller rättaresagt nu blir det sängen, jag hade tänkt att lägga upp några bilder från eftermiddagen men kameran laddade ur sig precis, kanske att jag lägger upp dom imorgon =)
Sov sött!

Färgernas krig

Hej hopp! om ni undrar varför jag inte har bloggat på ett tag är det bara för att jag inte har haft tid och lust, men nu tänkte jag börja igen. Gårdagen spenderade jag hos Emilia, det var supermysigt vi tittade på film i massor bland annat Marley och jag, som var superbra och sorlig. Lite pluggande blev det också, det behövdes eftersom jag har matteprov på fredag och jag märkte att jag har blandat ihop allting, så vi får se hur det går. 

vart jag mig i världen vänderNEW IN

Idag efter skolan gjorde jag två snabba inköp på en brunkofta och ett vax =)

sail away to hide from Mr. trouble let it go we can´t lose it all
jag orkar inte skriva så mycket för jag är supertrött men idag efter skola hade jag piano det gick okej, bättre än dom andra gångerna iallafall, sen blev det lite plugg och melis ätande och sen var det bara att åka till träningen för första gången på en vecka, efterrått var jag helt utmattad, så såg min eftermiddag ut men nu får ni sova gott!

wildchild

Nu ska jag gossa ner mig framför tv:n och titta på wild child, det var länge sen man såg den.STYLEBY

Läste precis klart NO läxan och har antecknat typ två sidor för jag kommer nästan aldrig ihåg något av att bara läsa och nu bara jag längtar efter att slå mig ner i soffan med styleby tidningen som mamma har köpt hem =)


 


En hejare på att blåsa bubblor


RING RING BARA DU SLOG EN SIGNAL

ikväll åkte familjen för att handla, bland annat försökte vi byta min mobil som krånglar hela tiden jag hoppades på att kanske få byta ut den och kanske att jag kan få en Iphone, vi kanske kan få byta den på måndag hoppas hoppas hoppas!


innan

efter

yesterday all my troubels seemed so far away

här kommer gårdagens outfit jag orkade inte lägga upp den igår för jag hade dunkande huvudvärk så jag gick och la mig TIDIGT istället. bilderna är tagna idag eftersom pappa hade råkat radera alla i bilder i kameran, lite lätt frustrerande.
nytt nytt nytt nytt nytt nytt nytt nytt
mysiga pjamasbyxor
Colour Blocks

finurlig!

I svampskogen

Igår var jag, mamma och pappa ute och plockade svamp vi fick ihop några stycken men de glupska vildsvinen hade ätit många, alltid något att skylla på. Imorse vaknade jag upp med typ tusen myggbet från knäna till fötterna inte särskilt mysigt.

avklippta jeans

Igår klippte jag av ett par gamla jeans till halv långa shorts dom blev okej inte superfula men inte jättesnygga heller, som tur är kan jag klippa av dom igen till korta shorts.

free your mind

För någon dag sen fick jag en fråga från alice som jag hade tänkt  svara på nu. Frågan var hur man får en bakgrundsfärg på rubrikerna i menyn, om du går in här så kommer du få den bästa förklaringen, bättre än den jag kan åstakomma iallafall men om det inte går eller du inte förstår så kan du fråga igen så ska jag försöka hjälpa dig med det.

hey hoo anybody home

hej hopp här kommer lite bilder från igår kväll då jag och det supergossigagänget på bilden nedanför var hemma hos Alice och invigde hennes nya tvsoffa, som var väldigt skön. Jag glömde min kamera hemma, såklart, men som tur var hade Linnea med sin så jag lånar dina bilder hoppas att det går bra.Efter handlandet av tillexempel Astrids 3 kilo godis 


kolla vilka som stod utanför forum


Dagens!sol, vind och vatten

Just nu sitter jag och chillar i soffan mina ben är helt slut efter första danslektionen =)Hungry like a wolf!

Brödbakning =)

The lion sleeps tonight

Nu sitter jag i soffan och tittar på tv är helt utmattad efter joggning och sen simträning men snart ska jag lägga mig vilket ska bli väldigt skönt.

denna "lilla" sak hittade jag på våran lampa igår


Födelsedagsbarnet

Idag fyller pappsen år vi firade dagen med en smarrig frukost, presenter, tårta såklart och nära och kära.
Brödbullar

Alice och mina smaskiga brödbullar som vi bakade på hemkunskapen!
Unbaked

Denna dag har varit väldigt lugn många lärare är i Italien med niorna så vi fick sluta lite tidigare =) när jag kom hem gjorde jag engelskan som jag helt hade missat att den var till imorgon men men ganska nöjd att jag blev klar med den så snabbt ändå eftersom den brukar ta en evighet att få den klar. Nästa vecka har vi hemkunskaps prov på att baka bröd så i helgen kommer det bli en väldans brödbak =)

RSS 2.0