Gästbloggerskan

Lilla gästbloggerskan Linnea var inne och snokade reslutatet blev dom två inläggen underTv4

Oh gud mina fingrar bara suger sig efter datorn för att blogga! Jag kan inte hjälpa det Linnea! Det pågår jättemycket intressanta diskussioner på Supernanny nu. Mike James är jätteotrevlig mot Jo, jag förstår det inte, det är ju han som anlitat henne? Hon behöver ju inte vara där, hon är där för dem!!! Jag förstår mig inte på vissa människor... Mike är en känd basketspelare och jag tror att han blivit lite för bortskämd, det är nog därför han säger emot Jo. Men ååh, Linnea! Jag skriver! Äsch... Linnea vill att jag ska kolla med henne nu. Förlåt, jag bloggar mer sen!

Rosa Rosett

Hej allihopa, Lovisa här. Just nu är jag hemma hos världens ackraste Linna och tittar på Supernanny. Shit asså, Jo är så himla vacker! Men nu så tjatar Linnea på mig hon vill inte att jag ska vara en liten bloggerska här i TV-soffan. Jag börjar likna Kenza och dem stora bloggarna!!! xD

HELLO SUGARLAND

Idag på spanskan bestämde jag mig för att göra chokladbollar när jag kom hem, som skulle vara till pluggeriet men istället för flera choklad bollar som jag hade tänkt så var jag så lat och gjorde istället en jätteboll som inte blev så god.

Bedtime

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig så det här blir ett snabbis inlägg. Idag efter skolan så var det bara hem och börja plugga till hemkunskaps provet och spanska provet på onsdag och torsdag efter det så var det dans, det var superkul. Men nu får ni sova gott!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


NICK BRANDT

Nu ska jag snart gå till sängs men tänkte först visa några supercoola och fina bilder som Nick Brandt har tagit
Min favorit!

Har ingenting att skriva om, men imorgon då kanskekusin vitamin

Diamantbröllop!

Hej hopp!
Nu är jag äntligen hemma efter en 6 timmar lång bilresa från Halmstad där jag har varit hela helgen och firat min farmor och farfars bröllopsdag, dom har varit gifta i sextio år så hela släkten var där. Många bilder från helgen kommer att komma upp under veckan men nu vill jag bara ha sömn, godnattsing!H&M.SE

Några saker som jag gärna skulle vilja ha, jag skulle verkligen vilja ha en stor väska som man kan proppa med mycket saker och boyfriend byxor har jag alltid velat ha, jag älskar slappa byxor men inte för slappa och halsduken var bara mysig och fin.


UGP4Alexandra <3
 
jag

 jag, hahahah så himla ful!

Emilia <3


pink & green

två armband som jag fick efter att konsertdagarna hade varit, lite charmiga


XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD

Jag måste bara visa de här supermysiga bilderna när Filippa gör ett påhitt som Linnea visade oss, som hon i sin tur hade fått från Laura.


(från repetitionen i torsdags)

Crossing Countries

I veckan har vi haft två konserter och massa repetitioner en anledning varför bloggandet inte var på topp, några bilder blev det iallafall och kanske att det kommer ett litet videoklipp senare. några av bilderna är tagna av lilla mästerfotografen Alice

Senaps GULNordströms Musteri
.

 


breath life in

Dagen har jag ägnat åt att plugga 60 sidor No, om möblerat i rummet, så himla roligt och handlat ett par höst/vinter skor och tittat lite på sickla loppet.

negativa tal

Jag glömde att berätta att i fredags hade vi matte prov vilket gick superbra eller aa ganskabra iallafall.RSS 2.0