Lussekatter

Idag hade vi jul avslutning på dansen, vi tittade på gammla klipp från olika uppträdanden och åt pepparkakor och lussebullar. Men som tur var så var jag bara med på ett klipp eftersom det inte var så längesedan jag börja.

 


ÅH HELGA NATT

Nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och sova, vi hörs imorgon allesammans!

It depends on where my imagination takes me

Sitter i sängen min och försöker plugga men konsentrationen är inte direkt på topp tänker på massa annat bland annat på om vi någonsin kommer få snö, att jag är väldigt sugen på att baka massa muffinsar med glasy och allt vad man kan ha på och att jag är skulle vilja ändra designen här på bloggen har nämligen massor av ideér!

weheartit

WOK

just nu tittar jag på modelljakten men det känns som om att mina ögon inte kommer hålla sig uppe så långt tll så det är väl dags att sova snart.Från hemkunskaps lektionen i onsdags när vi gjorde wok, Alice och min blev supergod, så det här tänker jag göra ofta!!

Kanske aldrig mer
GOTT & BLANDAT


BLAND LÖVEN


Kanelbullen

Jag har ju inte hunnit blogga så mycket i helgen eftersom vi har massa inkommande prov men jag tänkte göra en liten snabb genomgång av min helg.
I fredags följde Linnea, Vendelur, Claudia och Carolina hem till mig för att filma till bulle grejen.I skolan
I Lördags åkte jag och Wilma in till stan där jag bland annat köpte det här

plus en liten present till pappsen

Snabbt stabil och jätte jätte bra!

Jag måste bara visa den här com hem reklamen som säkert dom flesta redan har sätt men jag tänkte bara berätta att jag älskar Judits leende i slutet!


HALLONRÖDA KINDER

Nu har jag börjat med instagram det är superkul även fast jag bara har tre bilder och typ tre som följer mig så börjar man bli lite beroende.
  Söta Malin idag!

HOLLISTER

Tre saker som jag jättegärna vill ha från HOllister jag ska nog köpa mig nåt och resten får jag hoppas att det kanske blir i julklapp. Tycker även att skjortorna är väldigtsnygga men har inte någon speciell som jag vill ha änn men vi får se.


AUSCHWITZ

bilder från ett konsentrations som vi var på i Polen.

Lasagne

Nu är jag äntligen klar med min lasagne den har tagit mig ganska lång tid att göra och jag är inte alls säker på om den blir god men det är bara att hoppas!

 


Polen 2011

I onsdags kom jag hem från Polen det var jättefint, där sol nästan hela tiden och massa gula löv överallt. Jag har en massa bilder som jag vill lägga upp men jag tänkte att det fick bli i olika omgångar så förvänta er att det blir lite polen bilder framöver.

RSS 2.0