Julaftonskväll


Julmarknad Gamla stan


CHRISTMAS BAKING


Let it snow, Let it snow, Let it snow!

Jag vet att jag inte har bloggat, vilket beror på att jag har varit sjuk, men nu är jag tillbaks på banan. Eftersom ni har missat lite av min vardag nu när jag inte har bloggat så kör jag en liten repris. Var sjuk från onsdags till fredags, men i onsdags släppade jag mig till skolan för att skriva hemkunskapsprovet. I Lördags köptes alla julklappar, superskönt!

Konsert Dagen i Berwald


SER DU STJÄRNAN I DET BLÅSHEPERDS SANG

Från gårdagens konsert och imorgon gäller det igen då blir det konsert nummer två
At Vendelas place

Idag efter skolan åkte jag, Linnea och Vendela hem till vendela för att klippa klart bullen filmen, vi åt mackor och varm choklad och hade det mysigt!
Dagens och gårdagens outfit

PAPRIKA


IT`S OH SO QUITE

Min favorit i Idol är helt klart Amanda Fondell hoppas verkligen att hon vinner på fredag och förresten så älskar jag hennes skrik så härliga.


NY DESIGN

Nu har jag gjort en ny design som ni ser men den är verkligen inte klar än fortfarande mycket till som jag ska fixa bland annat den gråa rammen runt header och inläggen som jag vill få bort och jag ska nog även ändra lite på bredden på bloggen skulle vilja ha den lite större.

CHICAGO HERE WE COME

Här kommer några blider från pås packningen i torsdags vi var där i kanske fem timmar man fick lite ont i ryggen men det var superkul! jag hade gärna stannat kvar längre.

IT`S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEARRSS 2.0